As dori sa stiu daca biletele achiziționate de la casele de bilete includ loc rezervat.

Trenurile Regio Calatori  circula fara regim de rezervare. Puteti sa ocupati orice loc liber la urcarea in tren.

Va rog sa-mi comunicati daca la cursele dvs se pot prelua pachete ?

Raspunsul este negativ; cu trenurile societatii Regio Calatori nu se poate efectua transport de mesagerie.

Sunt beneficiar al DL118/90. Cum procedez in situatia in care doresc sa calatoresc cu doi operatori de transport feroviar, insa sa folosesc doar un cupon talon

Vă informăm că SC Regio Calatori SRL Brasov respectă şi aplică legislatia pentru serviciile de transport feroviar de călători. În conformitate cu prevederile legale este necesar cate un cupon pentru fiecare operator.

Se poate amana un bilet in aceeasi zi in care este plecarea, pentru alta perioada?

Amânarea călătoriei

Călătorul care şi-a procurat o legitimaţie de călătorie, valabilă pentru un anumit tren, în cazul în care nu poate pleca cu trenul respectiv, indiferent din ce motive, poate amâna călătoria, până cel mai târziu a doua zi, la trenul pentru care posedă legitimaţia de călătorie.

La solicitarea călătorului, amânarea se poate aproba, până cel mai târziu a cincea zi, la ora 24,00, de şeful unităţii sau înlocuitorul său (exemplu: pentru un bilet valabil în 07.08. amânarea se poate face până cel mai târziu 12.08.)

Prin amânarea călătoriei, nu se prelungeşte valabilitatea legitimaţiilor de călătorie.

Viza de amânarea călătoriei nu anulează dreptul de întrerupere acordat de legitimaţia de călătorie respectivă.

În situaţia în care călătoria amânată, se va face cu un tren de rang inferior, legitimaţia de călătorie este valabilă, fără a da dreptul la restituirea diferenţelor de tarif.

În situaţia în care călătoria amânată, se va face cu un tren de rang superior sau la clasă superioară, este obligatorie achitarea diferenţelor tarifare.

Adaugati o Intrebare

Folositi formularul de mai jos pentru a adauga o intrebare.

E-mailul dumneavoastra